vervolgslider1 Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg Peugeot en Citroen Bedrijfswagen occasions Hoofdslider-DS7-inside_vervolg

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

We zorgen er graag voor dat voor elke auto en voor elk budget autobanden verkrijgbaar zijn. Voor topkwaliteit banden waren wij al Michelin partner en we adviseren u uiteraard graag voor wat betreft de beste band voor uw auto of bestelwagen. 

Eurorepar autobanden bij Autobedrijf Bart Ebben voor Malden Mook Groesbeek Cuijk Overasselt Nijmegen

Voordelige Eurorepar banden 

Maar nu kunnen we u nog beter bedienen met een aparte lijn goede banden voor een scherpe prijs met ons aanbod Eurorepar Reliance autobanden. Dit speciale label scoort bijzonder hoog op prijs-kwaliteit en kunnen we nu aanbieden nadat we ons onlangs aangesloten hebben bij deze sterk groeiende keten van autobedrijven. 

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op

Voordelige Eurorepar autobanden bij BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden regio Nijmegen

Tweedehands autobanden

Ten slotte is er bij ons ook de mogelijkheid om voor gebruikte autobanden te kiezen, ons aangrenzende onderdelenbedrijf heeft hierin een ruime keuze. Ook bij dit alternatief zij er geen zorgen om de kwaliteit, alleen banden die de zorgvuldige kwaliteitscontrole hebben doorstaan worden aangeboden.

Autobedrijf Bart Ebben, sinds jaar en dag gevestigd op de Sluisweg 18 in Malden, gaat verder onder de vlag van de opkomende garageformule Eurorepar Car Service. Vanaf deze maand ontvangen Jan en Carmen Veltman hun klanten ook namens het van oorsprong Franse bedrijf.

Vacature Technisch Specialist Werkplaats Malden Autobedrijf Bart Ebben Citroen Peugeot Eurorepar

De missie van Autobedrijf Bart Ebben is eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen. Binnen het bedrijf betekent dit het met plezier uitvoeren van degelijk onderhoud en vakkundige reparaties in de werkplaats. Daarnaast werken we in de autoverkoop steeds toe naar de beste oplossing voor de klant met occasions en nieuwe auto’s.

Onlangs pasten we een Peugeot Partner aan tot DJ booth en lieten hem voorzien van een uniek uiterlijk! Mede hierdoor werden de Vierdaagse feesten in Malden een groot succes.

Speciale Peugeot Partner Graffiti voor evenementen Autobedrijf Bart Ebben 

Fabrikanten geven de laatste jaren meer mogelijkheden voor personalisatie van hun modellen, maar echt uniek wordt het nooit! Daarom bij ons de mogelijkheid om iets bijzonders van jouw auto te maken met een unieke wrap stickering. Als voorbeelden de Citroën C1 in de video hieronder of de DS3 in Camouflage stijl!

Actueel

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalkMichelin steunpunt autobanden personenwagens in Malden

 

 

 


Sluisweg 18, 6581 KA, Malden

Tel: 024-3434544

receptie@bartebben.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook

Autobedrijf Bart Ebben

Lees meer

Waarom Bart Ebben?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  1. *
    Ongeldige invoer